Καταγγελία για την βρώμικη Κέρκυρα

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 00:00

Θεωρώντας το θέμα της καθαριότητας ως ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Κέρκυρα ως τουριστικός προορισμός, και όχι μόνο, απευθύνουμε έκκληση προς την δημοτική αρχή του νησιού, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, να δώσει οριστική λύση.

Είναι αδιανόητο στην αιχμή της τουριστικής περιόδου, η Κέρκυρα να παρουσιάζει εικόνα «σκουπιδότοπου» και να δυσφημίζεται διεθνώς, την ώρα που οι Κερκυραίοι επιχειρηματίες, μέσα σε πραγματικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες, προσπαθούν απεγνωσμένα να επιβιώσουν, προσφέροντας στους επισκέπτες όσον το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια του κερκυραϊκού, επιχειρηματικού κόσμου, ζητάμε την άμεση στήριξη των αρμοδίων, που επιτέλους πρέπει έμπρακτα να δικαιολογήσουν τις θέσεις που κατέχουν.
Ζητάμε τα αυτονόητα: Το δικαίωμα να ζούμε, να δραστηριοποιούμαστε και να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας σε ένα καθαρό περιβάλλον.
Είναι ντροπή για το νησί μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους, που έχουμε επιτρέψει να μετατραπεί η Κέρκυρα από «στολίδι» σε σκουπιδότοπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο