ΣΕΤΕ: Συνάντηση με Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 18:39

Σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΤΕ συνάντηση μεταξύ των προεδρείων του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και της ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων).

Εγκαινιάζεται έτσι μια νέα εποχή συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΤΕ και της ΠΟΕΙΑΤΑ η οποία εκπροσωπεί το ταξί, απαραίτητο κρίκο της τουριστικής αλυσίδας.

Κοινός σκοπός αναδείχθηκε η ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού μέσω της βελτίωσης της ποιότητας, αλλά και της ενίσχυσης του ρόλου του ταξί σε αυτή την προσπάθεια. Ορίστηκε ομάδα εργασίας η οποία θα μελετήσει όλα τα επιμέρους θέματα ώστε να θεσμοθετηθούν οι αναγκαίες αποφάσεις και ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.