ΣΕΤΕ: Συνάντηση με Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 18:39

Σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΤΕ συνάντηση μεταξύ των προεδρείων του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και της ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων).

Εγκαινιάζεται έτσι μια νέα εποχή συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΤΕ και της ΠΟΕΙΑΤΑ η οποία εκπροσωπεί το ταξί, απαραίτητο κρίκο της τουριστικής αλυσίδας.

Κοινός σκοπός αναδείχθηκε η ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού μέσω της βελτίωσης της ποιότητας, αλλά και της ενίσχυσης του ρόλου του ταξί σε αυτή την προσπάθεια. Ορίστηκε ομάδα εργασίας η οποία θα μελετήσει όλα τα επιμέρους θέματα ώστε να θεσμοθετηθούν οι αναγκαίες αποφάσεις και ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.