Υποχρεωτική αναγραφή του ΜΗΤΕ στις διαφημιστικές καταχωρήσεις

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 09:38

Ενημερώνουμε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες ότι σύμφωνα με το νόμο 4070/12, σε όλες τις διαφημιστικές καταχωρήσεις των τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίες προβάλλονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό , σε ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς, τον ημερήσιο ή περιοδικό τύπο και σε ιστοσελίδες ή ιστολόγια διαδικτύου, πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο αριθμός μητρώου της επιχείρησης ( ΜΗΤΕ), με τρόπο ώστε να καθίσταται άμεσα αντιληπτός από τους αποδέκτες του διαφημιστικού μηνύματος.
Στους παραβάτες της ανωτέρω διάταξης θα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ από την περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού ( ΠΥΤ) του ΕΟΤ.
Για τους παραπάνω λόγους καλούμε τα μέλη μας να προβούν το συντομότερο δυνατόν στις απαραίτητες διορθώσεις στα μέσα που έχουν επιλέξει για να διαφημιστούν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.