Κάτω και τον Ιούνιο οι αφίξεις εξωτερικού από το αεροδρόμιο Κέρκυρας Κύριο

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 20:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Περίπου δώδεκα χιλιάδες λιγότεροι επισκέπτες της Κέρκυρας έφτασαν τον φετινό Ιούνιο αεροπορικώς στο νησί απ΄ όσους είχαν έλθει τον Ιούνιο του 2018.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Fraport, που δόθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη δημοσιότητα, η συνολική μείωση των αφιξοαναχωρήσεων με πτήσεις εξωτερικού είναι περίπου 23 χιλ. και σε ποσοστό (-) 4,3%. Αντιθέτως συνεχίστηκε η αύξηση των αφιξοαναχωρήσεων με τις πτήσεις εσωτερικού, γεγονός που «λειαίνει» τις εντυπώσεις, εμφανίζοντας συνολικά ποσοστιαία μείωση, σε σχέση πάντοτε με τον Ιούνιο του 2018, (-) 3,5%.

Παρά ταύτα όσοι ταξίδεψαν από το αεροδρόμιο Ι. Καποδίστριας και από τον Ιανουάριο του 2019, είναι λίγο περισσότεροι από 500 χιλ.! Την πρωτιά κρατούν σταθερά οι Βρετανοί, όπως σταθερά έπονται οι Γερμανοί και οι Πολωνοί στις προτιμήσεις των οποίων για διακοπές εξακολουθεί ψηλά, η Κέρκυρα.

Δείτε συνημμένα τα στατιστικά για τον Ιούνιο

 

Πηγή: Enimerosi.gr

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.