Αυτές είναι οι κρατήσεις από Γερμανία για τους ελληνικούς προορισμούς και για την Κέρκυρα

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:58

Την εικόνα των κρατήσεων στους μεγάλους ελληνικούς προορισμούς από τις γερμανόφωνες αγορές, μέχρι τις 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας για όλες τις γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει το ιδανικό ξενοδοχείο, να κλείσει τις διακοπές του και να έρθει σε επαφή με άλλους παραθεριστές, η οποία αντλεί από μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 8 εκατομμύρια αξιολογήσεις ξενοδοχείων, εικόνες και βίντεο για να σας βρει την καλύτερη προσφορά, η Κρήτη εμφανίζει μια αύξηση προκρατήσεων το Α’ 15νθήμερο του Μαρτίου 25%, η Ρόδος 16%, η Κως 3%, η Κέρκυρα 43%(!!!), η Πελοπόννησος 36%, η Ζάκυνθος 3%, ενώ από τους μεγάλους προορισμούς μόνο η Χαλκιδική είναι στα «κόκκινα», με -12%.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και τα στοιχεία για τα έσοδα των ξενοδοχείων που σε κάποιες περιπτώσεις, η αύξησή τους είναι μεγαλύτερη από την αντίτοιχη αύξηση των αφίξεων.

Δείτε στα συνημμένα τον πίνακα με στοιχεία για την Κέρκυρα.

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.