Λιγότερες κρατήσεις για Μάιο & Οκτώβριο, βλέπουν οι Κερκυραίοι στην ΙΤΒ του Βερολίνου

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 13:50

Ο Δήμος Κέρκυρας και το Επιμελητήριο Κερκύρας συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά με δικό τους κοινό αυτόνομο περίπτερο στη μεγαλύτερη παγκοσμίως (όσον αφορά την επισκεψιμότητα)τουριστική έκθεση, τη διεθνή έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, που πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου.

Το περίπτερο της Κέρκυρας, που βρίσκεται σε προνομιακή θέση της έκθεσης (απέναντι από το κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ), απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια ενώ το στηρίζουν με την παρουσία τους οι επιχειρηματίες του τουρισμού.

Στη διάρκεια της έκθεσης γίνονται κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων της Κέρκυρας και των τουριστικών επιχειρηματιών, ενώ σε συνεντεύξεις του στα γερμανικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς στο τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με τους παράγοντες του τουρισμού, η ροή των κρατήσεων δεν παρουσιάζει ουσιαστική μείωση σε σχέση με τα περσινά επίπεδα, η τάση όμως δε θα είναι αυξητική καθώς η περσινή χρονιά ήταν χρονιά ρεκόρ για την Ελλάδα. Υστέρηση υπάρχει στις κρατήσεις τους μήνες Μάιο και τον Οκτώβριο.

Παρόντες στην έκθεση είναι εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Καββαδίας και εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Χειρδάρης, ο πρόεδρος του AOCTA και πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Βασίλης Καλούδης και η αντιπρόεδρος Αγγελική Σκολαρίκη.

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.