Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού ΟΓΑ 2014

Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 19:09

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.), στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014, θα διανείμει συνολικά 115.000 Δελτία, προκειμένου οι ασφαλισμένοι του να πραγματοποιήσουν 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν:
• Ξενοδοχεία όλων των μορφών και τάξεων
• Ενοικιαζόμενα Δωμάτια/Διαμερίσματα, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων δωματίων/ διαμερισμάτων ενός κλειδιού
• Επιπλωμένες κατοικίες- επαύλεις
όλα με ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό/ κεντρική θέρμανση, εντός των δωματίων, καθώς και
• Οργανωμένες κατασκηνώσεις (camping) με θέση σκηνής ή τροχόσπιτου
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες πρέπει να υποβάλλουν την Αίτηση Συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.oge.gr/katalymata-aitiseis, εν συνεχεία θα εκτυπώνεται και θα αποστέλλεται η έντυπη μορφή της με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά υπογεγραμμένη νομίμως, ταχυδρομικά ή ιδιοχείρως μέχρι 23-05-2014 ( ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή αρ.πρ. εισερχομένου ΟΓΑ ) στην κατωτέρω διεύθυνση:
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ( Ο.Γ.Α) ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΑΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΚΛΑΔΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 30, 101 70 ΑΘΗΝΑ
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
Μόλις σας ανοίξει η ιστοσελίδα του ΟΓΑ, πατήστε την επιλογή «Αγροτική Εστία » και κατόπιν επιλέξτε το "Προγράμματα Αγροτικής Εστίας" από το αριστερό μενού.

http://www.oga.gr/

 

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.