Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 11:32

Ξεκινάνε Τμήματα Μετεκπαίδευσης Υπουργείου Τουρισμού στην Κέρκυρα, Αιτήσεις έως 01/11/2019

Ενημέρωση από ΙΕΚ Κέρκυρας, Υπουργείο Τουρισμού Μετεκπαίδευση Κέρκυρας

Τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης τα οποία θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο Τουρισμού απευθύνονται στον ενεργό πληθυσμό της χώρας, τον απασχολούμενο στον τομέα του Τουρισμού.

Οι απόφοιτοι των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού αποκτούν την υπαλληλική ιδιότητα και τα δικαιώματα που απορρέουν από την εφαρμογή του ν. 2112/1920 (Α’ 67).

Ειδικότερα, τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε εργαζόμενους (μισθωτούς) και πρόσκαιρα άνεργους εμπειροτέχνες, οι οποίοι απασχολούνται στα πάσης φύσεως ξενοδοχειακά καταλύματα (κύρια και μη κύρια), σε καζίνο και σε κέντρα εστίασης και αναψυχής (ενδεικτικά αναφέρονται νυκτερινά κέντρα ψυχαγωγίας, κοσμικές ταβέρνες, εστιατόρια, μαζικά κέντρα εστίασης (catering), ζαχαροπλαστεία, καφενεία, μπαρ και σνακ–μπαρ).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδεικνύουν εργασιακή εμπειρία σε μία από τις παρακάτω ειδικότητες εργασίας ανάλογα με την ειδικότητα μετεκπαίδευσης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα τμήματα:

ΥΠΟΔΟΧΗΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΚΟ-ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ

Υποβολή αιτήσεων από Παρασκευή 25-10-2019 έως και Παρασκευή 1-11-2019. Ώρες εγγραφής καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και 28 Οκτωβρίου από 08.00 έως και 16.00

Στα Γουβιά Ξενοδοχείο Debonos.

https://iek-kerkyras.edu.gr και facebook https://www.facebook.com/iek.kerkiras/?ref=bookmarks

Πηγή: www.corfuland.gr