Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 14:34

Έκθεση National Wedding Show 2019- Επιτυχημένη η συμμετοχή της ΟΕΤΚΚ

Επιτυχημένη η συμμετοχή της ΟΕΤΚΚ στην Έκθεση National Wedding Show – London 2019

Σε μια δύσκολη χρονιά για τουρισμό της Κέρκυρας και μέσα από αναταραχές που προκύπτουν, όπως η κατάρρευση του μεγαλύτερου κολοσσού του τουρισμού ThomasCook.Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων εργάζεται σκληρά και ασταμάτητα για την καλύτερη προώθηση του νησιού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την συμμετοχή μας στο Wedding Show στο Λονδίνο τις ημερομηνίες 20 – 22 Σεπτεμβρίου. Μέσα από αυτήν την έκθεση μας δόθηκε η δυνατότητα να προωθήσουμε την διοργάνωση γάμων στο νησί και τα γαμήλια ταξίδια καθώς και την νέα ιστοσελίδα της ομοσπονδίας holidaysincorfu.gr

Ο κόσμος που επισκέφτηκε το περίπτερο μας στην έκθεση εξέφρασε απορίες για το πότε είναι ιδανική περίοδος να επισκεφτεί κάποιος το νησί μας ενώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον έδειξαν για τους μήνες της Άνοιξης καθώς και για τον μηνά Σεπτέμβριο και επιπλέον αν γίνονται γάμοι καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το τελευταίο είναι κάτι που μας απασχόλησε και το έχουμε ήδη επιληφθεί μέσω επικοινωνίας με τους Δημάρχους των 3 Δήμων της Κέρκυρας που πήραμε την υπόσχεση προφορικά προς το παρόν, ότι θα αποδεσμεύσουν τις ημέρες τέλεσης γάμων ώστε να μπορούν να τελούνται όποια ημέρα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι.

Αρκετοί επίσης ήταν και αυτοί οι όποιοι είχαν επισκεφτεί το νησί μας ως παιδιά με τους γονείς τους και εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφτούν ξανά το νησί για το γαμήλιο ταξίδι τους.
Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ήταν μια επιτυχημένη έκθεση καθώς υπήρχε ενδιαφέρον από το κοινό για την Κέρκυρα και ότι έντυπο υλικό είχαμε πάρει μαζί μας για την προώθηση του νησιού εξαντλήθηκε, ενώ ιδιαίτερο ενδαφέρον για συνεργασία με κερκυραϊκές επιχειρήσεις που διοργανώνουν γάμους έδειξε το τουρ. γραφείο Planet Holidays!

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού την στήριξη και την βοήθεια να βρεθούμε εκεί, καθώς και την κ.Αναγνωστοπούλου διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένο Βασίλειο για τον χρόνο που μας αφιέρωσε να συζητούμε θέματα που αφορούν την Κέρκυρα και την προώθηση της.