Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 12:19

Άμεση ανταπόκριση της Προέδρου του ΕΟΤ κ. Γκερέκου στο αίτημα της Ομοσπονδίας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Προέδρου του ΕΟΤ κ. Γκερέκου στο αίτημα της Ομοσπονδίας μας να παρέμβει προκειμένου να αλλάξει η κακή εικόνα της Κέρκυρας που δημιουργήθηκε από διάφορα βρετανικά, διαδικτυακά στην πλειοψηφία τους δημοσιεύματα με θέμα την αποφυλάκιση ενός βιαστή, σε συνδυασμό με το πρόσφατο κρούσμα βιασμού που είχαμε στο νησί

Η κ. Γκερέκου έθεσε άμεσα τους μηχανισμούς του ΕΟΤ σε λειτουργία και όπως μας ενημέρωσε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Εσωτερικού – Εξωτερικού του ΕΟΤ κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμοδίων τμημάτων, ο ΕΟΤ σκοπεύει να προβεί στις παρακάτω ενέργειες που θα βελτιώσουν την εικόνα της Κέρκυρας διεθνώς.


• Προβολή της Κέρκυρας στα MME

• Ένταξη της Κέρκυρας σε ενέργειες/καμπάνιες του διαφημιστικού προγράμματος του Γραφείου μας για το 2019.

• Δυνατότητας προβολής του νησιού μέσω δημοσιογραφικών ταξιδιών ( Famtrips/presstrip) στην Κέρκυρα

• Υποστήριξη του Ε.Ο.Τ. στις δράσεις τουριστικής προβολής

• Δυνατότητα συμμετοχής στην Τουριστική Έκθεση “NATIONAL WEDDING SHOW 2019” στο Λονδίνο 20-22 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσης τονίστηκε ότι ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην Βρετανική αγορά και είναι σε άμεση επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο

Τέλος σημειώνεται ότι τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται έκδοση άρθρων τουριστικού ενδιαφέροντος για την Κέρκυρα που θα προκύψουν από ενέργειες του Γραφείου Μ. Βρετανίας και θα συμβάλουν σημαντικά στην βελτίωση του αρνητικού κλίματος.

Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί θερμά την κ. Γκερέκου που στην ώρα της κρίσης στάθηκε δίπλα μας στέλνοντας σε όλους το μήνυμα ότι όταν θέλουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε μια άλλη εικόνα για την Κέρκυρα, αντάξια της ομορφιάς και του πολιτισμού της.