Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 20:27

Ευχές στον νέο Υπουργό Τουρισμού και τον νέο Υφυπουργό από το Δ.Σ της ΟΕΤΚ Κέρκυρας

Τα συγχαρητήρια τους εξέφρασαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΤΚ Κέρκυρας με επιστολές του προς τον νέο Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Τουρισμού κ.Κόνσολα για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνουν.
Συγκεκριμένα στην επιστολή ο πρόεδρος κ Κατσαρός αναφέρει : «Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας και εγώ προσωπικά, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο δύσκολο πράγματι έργο που έχετε να επιτελέσετε.
Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό σας, στον νευραλγικό τομέα του τουρισμού, βρίσκεται σε πλήρη αντιστοίχιση με τις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου ολόκληρου του κλάδου.
Οι προσδοκίες των ανθρώπων του τουρισμού είναι τεράστιες και προσβλέπουμε στην οικοδόμηση μιας στενής και αγαστής συνεργασίας, για να υπερκεραστούν όλα τα εμπόδια και οι στρεβλώσεις που ταλανίζουν τον Ελληνικό τουρισμό.
Η Ομοσπονδία μας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία κριθεί αναγκαία και με καλή διάθεση θα κάνουμε κάθε τι που θα βοηθήσει το έργο σας και Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.»