"Επιχείρηση Τουρισμός και Προγράμματα ΕΣΠΑ:Χρηματοδοτικά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" από τη Eurobank

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 11:16

Μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης προσφέρει σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες, η πρόσκληση που τους απευθύνει η Eurobank με σκοπό να τους ενημερώσει για τα νέα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία» της τράπεζας που έχουν βασικό στόχο την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, με τη χρήση επιστρεπτέων ενισχύσεων και επιχορηγήσεων μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Η επιλογή της στήριξης και ανάπτυξης των Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων μέσω ανακυκλούμενων εργαλείων πιστώσεων και ενισχύσεων αποβλέπει πρωτίστως στη βελτίωση της πιστοληπτικής ικανότητας, στη διατήρηση θέσεων εργασίας και στη δημιουργία νέων, με απώτερο σκοπό την τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία της Eurobank και γι’ αυτό το λόγο καλούνται οι τουριστικοί επιχειρηματίες να συμμετέχουν στην ενημερωτική ημερίδα, όπου θα παρουσιαστούν το περιεχόμενο των προσκλήσεων και οι διαδικασίες υποβολής προτάσεων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Corfu Mare στο Κεφαλομάνδουκο.
Συνημμένη η πρόσκληση της Eurobank.

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.