Ξενοδόχοι & Τουριστικά Καταλύματα : Αίτημα συνάντησης με Κουντουρά για σκουπίδια

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 11:41

Επιστολή προς την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά απεύθυναν στις 5 Φεβρουαρίου, τα διοικητικά συμβούλια των τουριστικών φορέων των ξενοδόχων και των τουριστικών καταλυμάτων της Κέρκυρας με μοναδικό θέμα την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης στο υπουργείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της αποκομιδής των απορριμάτων στην Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:
Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ως τουριστικός προορισμός ταλαιπωρούμαστε από το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Για να μη ζήσουν οι χιλιάδες των επισκεπτών μας για ακόμα μια σαιζόν αυτήν την τραγική κατάσταση και διασυρθούμε παγκόσμια, αιτούμεθα όπως μας δεχθείτε στο γραφείο σας για να μπορέσουμε από κοινού να συναποφασίσουμε όλα τα μέτρα που θα αποτρέψουν την καταστροφή.
Η Κέρκυρα σταθερά και διαχρονικά αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες στήριξης του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος και η υπόθεση αντιμετώπισης αυτής της κρίσης των τελευταίων ετών είναι εθνική υπόθεση και μόνον έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί .
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή του αιτήματος μας και αναμένουμε τον ορισμό της ημερομηνίας συναντήσεως μας.
Τα Δ.Σ. των φορέων

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.