Περικλής Κατσαρός: Όλοι μαζί να επιλύσουμε το πρόβλημα στέγασης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και των φοιτητών.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 14:10

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Π. Κατσαρός συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, υπό την Προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Νικολέττα Πανδή, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σταμάτης Απέργης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κώστας Γκούσης, η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαρίνα Ράπτηκαι ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αντώνης Κουρσάρης, με θέμα το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την δυσκολία εξεύρεσης κατοικιών, ως μια «στρέβλωση» εξ αιτίας της δραστηριότητας της οικονομίας διαμοιρασμού.

Ο κύριος Κατσαρός τόνισε ότι είναι ένα σύνθετο πρόβλημα, το οποίο στο νησί μας, όπως και στα υπόλοιπα νησιά, παρουσιάζει και καταγράφει έξαρση, εξ αιτίας της «άνθησης» της οικονομικής δραστηριότητας της οικονομίας διαμοιρασμού, με αποτέλεσμα οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, αλλά και οι φοιτητές να δυσκολεύονται να εξεύρουν στέγη. Προφανώς τα περιθώρια κρατικής παρέμβασης είναι μηδαμινά, όμως θα πρέπει να υπάρξει ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και με την αρωγή της Αυτοδιοίκησης μπορεί να βρεθεί μια λύση, ώστε να αμβλυνθεί το μέγεθος του προβλήματος».

Όπως είπε ο κύριος Κατσαρός από την πλευρά της η Ομοσπονδία προτίθεται να λειτουργήσει με απόλυτη ομοθυμία σε όλες τις αποφάσεις και τις προτάσεις των θεσμικών οργάνων του τόπου μας, όπως είναι το Περιφερειακό και το Δημοτική συμβούλιο, στα οποία θα έρθει προς συζήτηση το θέμα.

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.