Επικοινωνία με Εργολάβο για τα σκουπίδια στην Κέρκυρα

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 17:00

Κατόπιν προσωπικής προσπάθειας του προέδρου της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας κ. Περικλή Κατσαρού επιτεύχθηκε επικοινωνία με τον κ. Κερίδη, εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρίας για την αποκομιδή των σκουπιδιών στην Κέρκυρα.
Ο κ. Κερίδης αφού ενημέρωσε τον κ. Κατσαρό για την ισχύουσα κατάσταση όσον αφορά τις δεσμεύσεις μεταξύ Δήμου και εταιρίας, δήλωσε ότι προτίθεται να παρευρεθεί στη κοινή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του εργολάβου, των τοπικών τουριστικών φορέων και του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας κ. Ασπιώτη, προκειμένου να βρεθούν λύσεις που θα διευθετήσουν οποιαδήποτε κολλήματα εμποδίζουν την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών στην Κέρκυρα και να ξεπεραστεί η κρίση.
Μετά από αυτήν την ανακουφιστική υπόσχεση που απέσπασε ο κ. Κατσαρός από τον εργολάβο αναμένουμε τις εξελίξεις και ελπίζουμε ότι και αυτή τη φορά η ταλαιπωρία της Κέρκυρας θα έχει αίσιο τέλος πριν είναι πολύ αργά για τον τουρισμό και την οικονομία της γενικότερα.

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.