Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 12:30

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν και τα δύο σεμινάρια της ΟΕΤΚΚ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Θέλουμε να συγχαρούμε όλους του επιχειρηματίες – μέλη μας που συμμετείχαν στα δύο σεμινάρια που διοργάνωσε η Ομοσπονδία μας τον Απρίλιο.
Το πρώτο ήταν το διήμερο Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων με την συνεργασία του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας ενώ το δεύτερο μονοήμερο σεμινάριο αφορούσε την εκπαίδευση για Υπεύθυνο Ασφαλείας Πισίνας και έγινε με τη συνεργασία του Ναυαγοσωστικού Οργανισμού Κέρκυρας.
Η διοίκηση της ΟΕΤΚΚ ευχαριστεί θερμά κατ’ αρχάς τη Διοίκηση του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και ειδικά τον διευθυντή κ. Δημήτρη Μπακύρα για την άμεση ανταπόκρισή τους και την αμέριστη συμβολή τους στη διοργάνωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου και φυσικά τον κ. Δημήτρη Ιωννά του Ναυαγοσωστικού Οργανισμού που συνέβαλε τα μέγιστα για την άρτια και λεπτομερέστατη ενημέρωση των μελών μας στα καθήκοντα του Επόπτη ασφαλείας Πισίνας.
Ευελπιστούμε ότι θα μας δοθούν και στο μέλλον ανάλογες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τα μέλη μας να αναπτύξουν πρακτικές και ιδέες για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις επιχειρήσεις τους κάτι που είναι και δικός μας βασικός σκοπός.