ΙΝΣΕΤΕ σεμινάριο με θέμα "Digital Marketing Masterclass" στην Κέρκυρα

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 13:01

Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΝΣΕΤΕ σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα: Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνουν στις 15-16 και 17 Νοεμβρίου στην Κέρκυρα τριήμερο σεμινάριο με θέμα : «Digital Marketing Masterclass
Τo σεμινάριο απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και έχει ως αντικείμενο την εξοικείωσή τους με τα socialmedia και τις πρωτόγνωρες δυνατότητες που προσφέρουν για την επιτυχία των επιχειρηματικών τους στόχων.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους στον τομέα της διαφήμισης, σε τουριστικές επιχειρήσεις.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σε θέση να φέρουν φορητό υπολογιστή κατά την δεύτερη και τρίτη ημέρα του εργαστηρίου.
Το κόστος ανά συμμετέχοντα είναι:
Επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος: 100€
Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ: 100€
Επιχειρήσεις Μη Μέλη ΣΕΤΕ: 160€
Για την ανάλυση της θεματολογίας και τη δήλωση συμμετοχής τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο του ΙΝΣΕΤΕ.

https://www.eventora.com/en/Events/-Digital-Marketing-Masterclass-Corfu

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.