Να γίνει θεσμός η εκδήλωση για τους repeaters

Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 11:28

Τιμήσαμε τους ανθρώπους που τιμούν την Κέρκυρα.

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, η Ένωση Ξενοδόχων και η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων τιμήσαμε κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν θέσει στη καρδιά τους το νησί μας, το έχουν αγαπήσει και έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους με τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις κάθε χρόνο, για να περάσουν τις διακοπές τους. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού μας και του τουριστικού μας προορισμού.
Η αίθουσα εκδηλώσεων «Σπύρος Δένδιας» του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας «γέμισε» το απόγευμα της Κυριακής από συναισθήματα αγάπης, αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κατσαρός στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής : «Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί αποδείξαμε ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Δία, ότι, οι διαχρονικές και πανάρχαιες αξίες και αρχές που έχουν διαποτίσει αυτό τον τόπο συνεχίζουν να υπηρετούνται από τους σύγχρονους κατοίκους και να μας διαφοροποιούν απ άλλους τουριστικούς προορισμούς.
Δεν θα σταθώ στις απουσίες θεσμικών παραγόντων, αλλά στις παρουσίες και κυρίως στη βούληση, ότι αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει την αφετηρία ενός θεσμού, που θα εξελιχθεί στο μέλλον και θα προβάλλει και θα διαφημίζει το νησί μας. Κάναμε την αρχή την περασμένη Κυριακή, θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και δυναμική στο μέλλον.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης το Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων της Κέρκυρας, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βρούμε και άλλους συνοδοιπόρους και επίσης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι από κάθε μέρος της Ευρώπης και του κόσμου, «έβαλαν» στην καρδιά τους το νησί μας και το κατέστησαν, υπό μια έννοια «δεύτερη πατρίδα», αποτελώντας τους καλύτερους πρεσβευτές μας στα πέρατα του κόσμου.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κατσαρός δήλωσε πως πιστεύει στην κοινή προσπάθεια και ότι «Όλοι μαζί μπορούμε να καταστήσουμε την Κέρκυρα ξεχωριστό προορισμό κύρους και αίγλης.»

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.