ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ (REPEATERS)

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 11:28

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας , η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας και η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας συνδιοργανώνουν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα "Σπύρος Δένδιας" του Επιμελητηρίου τελετή βράβευσης τουριστών που επισκέπτονται αδιάλειπτα επί πολλά συνεχή χρόνια το νησί μας.
Είναι η μεγάλη "περιουσία" του Κερκυραϊκού τουρισμού και αποτελούν το χειροπιαστό αποτέλεσμα της πατροπαράδοτης Κερκυραϊκής φιλοξενίας.
Οι επαναλαμβανόμενοι αυτοί τουρίστες [repeaters] έχουν κάνει την Κέρκυρα πατρίδα των θερινών τους διακοπών ή αλλιώς δεύτερο σπίτι τους.
Θέλουμε λοιπόν με αυτή την κίνηση να τους τιμήσουμε συμβολικά και να τους ευχαριστήσουμε γιατί είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Κερκυραϊκού τουρισμού στο εξωτερικό. Είναι η ζωντανή διαφήμιση της Κέρκυρας στην πατρίδα τους.
Η δράση αυτή που ξεκινάει τώρα πιστεύουμε και ευελπιστούμε, με την στήριξη όλων των φορέων, ότι θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση και θα γίνει θεσμός.
Είναι άλλωστε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη, στήριξη και προώθηση του Κερκυραϊκού τουρισμού διεθνώς με τον καλύτερο τρόπο.
Παρακαλούμε τα μέλη μας που θα φιλοξενούν στις επιχειρήσεις τους repeaters τη συγκεκριμένη ημερομηνία να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία στο 2661026133 ή να στείλουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 26/09/17, τα στοιχεία των πελατών τους ώστε να συμπεριληφθούν και αυτοί στη βράβευση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο