Εκδήλωση για την ενημέρωση των μελών στις δυνατότητες ανάπτυξης των πωλήσεων από την Expedia και την Ο.Ε.Τ.Κ.Κέρκυρας

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 09:46

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την περσινή  πετυχημένη  εκδήλωση  της Expedia  στην Κέρκυρα, που έγινε  στα πλαίσια της προσπάθειά μας για την ενημέρωση των μελών μας στις ευρύτερες και ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες ανάπτυξης των πωλήσεων μέσω των διαδικτυακών καναλιών, σας καλούμε να συμμετέχετε και φέτος στην εκδήλωση της Expedia  Lodging Partner Services, και των συνεργατών της, Trivago, Nelios, Panadvert, Digital Ecosystems που θα γίνει την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 , ώρα 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace στο Κανόνι.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ξενοδόχων/ιδιοκτητών καταλυμάτων για τα οφέλη του Connectivity και του Digital Marketing

Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eventbrite.co.uk/e/corfu-connect-to-your-online-business-tickets-33521798602?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=escb&utm-source=cp&utm-term=listing

 

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.