ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 13:48

Νέο οδηγό περιήγησης για το Πάσχα σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) εξέδωσε ο Δήμος Κέρκυρας, προκειμενου να διανεμηθεί στις πύλες εισόδου του νησιού καθώς και στα τουριστικά καταλύματα και τα ξενοδοχεία.

Σκοπός του νέου οδηγού είναι εκτός από την ανάδειξη των θρησκευτικών μας εκδηλώσεων, των χώρων πολιτισμού και των μνημέιων μας , να συμβάλει τόσο στην ορθολογική διαχείριση των επισκεπτών μας όσο και στην προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Παρακαλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να προμηθευτούν το έντυπο να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρισης του Δήμου ( είσοδος Παλαιού Φρουρίου _ θέση Καβουρνιάρης) στο τηλέφωνο 2661027955 και ώρες λειτουργίας :09.00-17.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το έντυπο υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή στη παρακάτω διεύθυνση:

https://drive.google.com/file/d/0BxeuwuAM6MfRZVZuS1dJZmpqZ2s/view?usp=drive_web

 

 

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.