Συνάντηση Προέδρου κ. Κατσαρού με τομεάρχη τουρισμού ΝΔ κ.Κόνσολα

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 16:16

Με τον τομεάρχη τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή βορείου Αιγαίου κ. Μάνο Κόνσολα συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας κ. Περικλής Κατσαρός. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανος Γκίκας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν από τον πρόεδρο στον κ. Κόνσολα ζητήματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες του κλάδου όπως ο ΕΝΦΙΑ , τα πνευματικά δικαιώματα, η ασφάλιση στον ΕΦΚΑ και οι νέες κατηγοριοποιήσεις.
Από την πλευρά του ο κ. Κόνσολας υπογράμμισε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουν οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.
Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στα πλαίσια μιας σειράς συναντήσεων που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας με φορείς και εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και την Κέρκυρα γενικότερα.