Συνάντηση Προέδρου κ. Κατσαρού με τομεάρχη τουρισμού ΝΔ κ.Κόνσολα

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 16:16

Με τον τομεάρχη τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή βορείου Αιγαίου κ. Μάνο Κόνσολα συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας κ. Περικλής Κατσαρός. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανος Γκίκας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν από τον πρόεδρο στον κ. Κόνσολα ζητήματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες του κλάδου όπως ο ΕΝΦΙΑ , τα πνευματικά δικαιώματα, η ασφάλιση στον ΕΦΚΑ και οι νέες κατηγοριοποιήσεις.
Από την πλευρά του ο κ. Κόνσολας υπογράμμισε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουν οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.
Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στα πλαίσια μιας σειράς συναντήσεων που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας με φορείς και εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και την Κέρκυρα γενικότερα.

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.