Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 14:01

Αποστολή στοιχείων επιχειρήσεων στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κέρκυρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ο Δήμος της Κέρκυρας προκειμένου να οργανώσει κατά το καλύτερο δυνατόν τον τομέα καθαριότητας ώστε να μπορέσει την επόμενη τουριστική περίοδο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, καλεί όλους του ξενοδοχειακούς επιχειρηματίες ,να καταθέσουν το συντομότερο και έως τις 25-09-2015 στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, στο φαξ 2661025555, Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία ο υπεύθυνος διαχειριστής της ξενοδοχειακής επιχείρησης θα δηλώσει τα ακόλουθα:
1. Επωνυμία Επιχείρησης, έδρα, διεύθυνση ξενοδοχειακής μονάδας, στοιχεία επικοινωνίας
2. Κατάταξη της μονάδας και αριθμό κλινών
3. Εμβαδόν στεγασμένων χώρων ( περιλαμβανομένων των παταριών) και αναλυτικά:
 Εμβαδόν χώρων διατιθέμενων προς ύπνο και βοηθητικών αυτών, δηλαδή δωμάτια περιλαμβανομένων των προθαλάμων και λουτρών, διάδρομοι, εκ του ισογείου η είσοδος υπηρεσίας και ο διάδρομος, και εκ του υπογείου ο χώρος πλυντηρίων .
 Εμβαδόν λοιπών χώρων. Λοιποί χώροι θεωρούνται οι αίθουσες διαλέξεων, εστιατόρια και λοιποί χώροι ψυχαγωγίας, η αίθουσα πρωινού, το μαγειρείο, η κύρια είσοδος, ο χώρος υποδοχής, το μπαρ, το σαλόνι, αποθήκες περιλαμβανομένων και των υπογείων αποθηκών, το μηχανοστάσιο, το κλιμακοστάσιο, η αποθήκη δώματος κλπ.
4. Εμβαδόν χρησιμοποιούμενων μη στεγασμένων χώρων ( διαμορφωμένοι χώροι πισίνας, χώροι άθλησης, χώροι παιδικών χαρών, χώροι ψυχαγωγίας εν γένει, χώροι υπαίθριων μπαρ-εστίασης και εν γένει ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων).
5. Την περίοδο κατά την οποία λειτουργεί η επιχείρηση, περιλαμβανομένης της περιόδου κατά την οποία εκτελούνται εργασίες επισκευής και συντήρησης. Σε περίπτωση που έχει ληφθεί απόφαση έγκρισης της εποχικής λειτουργίας της επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο της Κέρκυρας να αναφερθεί η απόφαση και ο ΑΔΑ αυτής.
6. Επίσης να ενημέρωση για τυχόν σύναψη σύμβασης ή άλλης οποιασδήποτε υποχρέωσης εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων της επιχείρησης με ταξιδιωτικές εταιρείες.
Στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας για την καλυτέρευση της εικόνας της Κέρκυρας και των συνθηκών υγιεινής και καθαριότητας των περιοχών μας, παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους μας να ανταποκριθούν άμεσα στο συγκεκριμένο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.