Ο.Ι.Τ.Κ Κέρκυρας : ξεκίνησε η διάθεση της νέας “Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη ”

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 20:06

Η Ομοσπονδία μας ενημερώνει τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων ότι από σήμερα 7 Ιουλίου 2015, ξεκίνησε η διαδικασία διάθεσης της “Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη”.
Η προώθηση του συγκεκριμένου εντύπου μέσω της ΣΕΕΔΔΕ, γίνεται στο πλαίσιο της εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας του ΔΙΕΠΠΥ, βάσει της οποίας οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να αναρτούν σε εμφανή σημείο την καρτέλα ενημέρωσης, προκειμένου οι πληροφορίες της να καθίστανται άμεσα ορατές και αντιληπτές από τον πελάτη- καταναλωτή.
Τα παραπάνω έντυπα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν από την Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας καθημερινά, εκτός Σάββατου και Κυριακής, από τις 9 το πρωί μέχρι 1:30 το μεσημέρι.
Πληροφορίες στο τηλ. 26610 26133 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.