ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ ΑΤΜ

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 19:04

Σε ανακοίνωση για την ενημέρωση τουριστικών επιχειρηματιών και των τουριστών που βρίσκονται ή σκοπεύουν να έρθουν στην χώρα μας προχώρησε το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, προκειμένου να κατευνάσει την έντονη ανησυχία και εκνευρισμό που επικρατεί στον τουρισιτκό χώρο λόγω των τελευταίων οικονομικοπολιτικών εξελίξεων.
Επίσης, ο ΣΕΤΕ έθεσε σε λειτουργία ειδική γραμμή (Hotline) για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Καλώντας στο 214.214.1000 οι επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα μπορούν να θέσουν ερωτήματα στον ΣΕΤΕ, ώστε να ενημερωθούν υπεύθυνα και αποτελεσματικά όσον αφορά σε επιχειρησιακά και λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν το επόμενο διάστημα.
Συνημμένο το δελτίο τύπου του Υπουργείου.

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.