Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 10:28

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στους Επιχειρηματίες για Συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας 2015

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ότι ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, έτους 2015.
Σε πρώτη φάση υλοποιούνται τα κατωτέρω προγράμματα:
1) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 85.000 άτομα από όλους τους νομούς της χώρας, το οποίο περιλαμβάνει πακέτο 6ήμερων διακοπών( 5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων 2, 3 και 4 κλειδιών και επιπλωμένων κατοικιών, καθώς και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping).
2) Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού (το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού) που θα εφαρμοστεί σε όλους τους νομούς της χώρας.
Δικαιούχοι είναι 15.000 συνταξιούχοι του ΟΓΑ από όλη τη χώρα , οι οποίοι παράλληλα με το πακέτο 6ήμερων διακοπών (5 διανυκτερεύσεις) θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν μέχρι και 4 απλές λούσεις σε Υδροθεραπευτήρια που λειτουργούν εντός τουριστικών καταλυμάτων και σε επιχειρήσεις ιαματικών πηγών.
3) Εκδρομικό Πρόγραμμα τριήμερων, διήμερων ή μονοήμερων εκδρομών για 49.000 άτομα από όλους τους νομούς της χώρας, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν Τουριστικά Γραφεία όλης της χώρας.
4) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου για 90.000 άτομα, από όλους τους νομούς της χώρας ,τη θερινή περίοδο 2015 και τη χειμερινή περίοδο 2015-2016, για παραστάσεις που θα δοθούν σε πόλεις όλων των νομών της χώρας από συμβεβλημένες θεατρικές επιχειρήσεις.
5) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 180.000 άτομα, από όλους τους νομούς της χώρας, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι από όλη τη χώρα.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας έτους 2015 από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ ( www. oga.gr). ή να κατεβάσουν τα συνημμένα αρχεία.
H υποβολή των σχετικών αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 30-6-2015.