Τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 09:37

Ανακοινώθηκε η τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» ως προς την προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων. Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31.12.2015.
Συγκεκριμένα η Απόφαση 2430/624/Α2/24-4-15 που υπογράφεται από τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη, αναφέρει:
Αποφασίζουμε
Α. Την τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος “Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών ” όπως παρακάτω:
To Κεφάλαιο 9 «ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ » αντικαθίσταται ως εξής:
«Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31-12-15»
Σημειώνεται ότι τα έργ για τα οποία δεν θα υποβληθεί μέχρι την 30-06-15 από πλευράς δικαιούχου Αίτημα Επαλήθευσης – Πιστοποίησης ή Αίτημα Τροποποίησης θα απεντάσσονται αυτοδίκαια από το Πρόγραμμα
Η απόφαση δημοσιεύθηκε στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕ http://www.antagonistikotita.gr , του ΕΣΠΑ www.espa.gr, του ΕΦΕΠΑΕ www.efepaee.gr.