ΈΡΕΥΝΑ: Οι Βρετανοί ενόψει Brexit επιλέγουν πακέτα All Inclusive

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 09:59

Οι ανησυχίες για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και τις επιπτώσεις του Brexit ωθούν σχεδόν τους μισούς ταξιδιώτες στη Βρετανία, να εμπιστεύονται τις οργανωμένες διακοπές all inclusive, χάρη στην ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική και στην προστασία της βιομηχανίας, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές τείνουν να διαλέγουν το «all in». Ουσιαστικά, θέλουν να κλείνουν ταξιδιωτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών διαδρομών ή των λεωφορείων, των γευμάτων και των εκδρομών, πέρα από τις πτήσεις και τα καταλύματα. Τα ευρήματα της έρευνας

Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι πως μόνο το 6% των ερωτηθέντων κλείνουν μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ το 63% χρησιμοποιεί είτε υπολογιστές, είτε τηλέφωνα είτε tablet. Τα εγχώρια πακέτα εμφανίστηκαν, ως τα πιο δημοφιλή σημειώνοντας ποσοστό 69%. Ακολουθούν, τα σύντομα ταξίδια στο εξωτερικό που κυμαίνονταν από τέσσερις έως επτά νύχτες 58%, όπως σημειώνεται στην online έρευνα της «YouGov», που διεξήχθει σε περισσότερους από 2.000 ανθρώπους για τις Super Break, LateRooms.com και Malvern Travel Technology.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 47% έχει κλείσει ή σχεδιάζει να κλείσει πακέτο διακοπών το 2019 με βάση το πλεονέκτημα της οικονομικής προστασίας και της ευκολίας κράτησης, καθώς αυτό συνιστά μέρος των ανησυχιών για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και του Brexit. Ωστόσο, οι καταναλωτές επιθυμούν μια ευρύτερη γκάμα επιλογών και εμπειριών σε μία μόνο κράτηση. Ενώ τα δύο τρίτα εξακολουθούν να επιλέγουν τον παραδοσιακό συνδυασμό διανυκτερεύσεων και πτήσεων, περισσότερο από το ένα τρίτο (36%) θα επιθυμούσε να συμπεριληφθούν τα ταξίδια με λεωφορεία, ακολουθούμενα από τις διαδρομές με σιδηροδρομικές συνδέσεις (32%). Σχεδόν ένας στους πέντε (19%) θέλει επίσης να συμπεριληφθούν τα εστιατόρια. Το 17% θα επιθυμούσε να συμπεριληφθούν τα μουσεία και τα αξιοθέατα και το 10% τα θέατρα ή ψυχαγωγικά θέαματα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Malvern Travel Technology, Hugo Kimber, δήλωσε: «Αυτή η νέα έρευνα υποστηρίζει τη δική μας έρευνα ότι οι πελάτες αναζητούν περισσότερες επιλογές σε ένα μέρος. Σχεδιάζοντας πακέτα που ανταποκρίνονται στην έκκληση για περισσότερη ποικιλία και επιλογές βρίσκεται στην πρώτη γραμμή η τεχνολογίας η Travel Malvern. Είμαστε ευτυχείς, που η πλατφόρμα παρουσιάζεται και αγκαλιάζεται από τις μεγάλες εμπορικές μάρκες του κλάδου. Τα αξιόπιστα ονόματα του ταξιδιωτικού κλάδου,έχουν αναγνωρίσει την καινοτόμο προσέγγιση της παροχής μας».

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Άρθρα

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.