Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 11:15

Μεγάλο Συνέδριο για τον Τουρισμό στην Κέρκυρα

Ο Δήμος της Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, συνεπικουρούμενοι από το σύνολο των φορέων του νησιού, διοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο για δεύτερη χρονιά το Συνέδριο Κερκυραϊκού Τουρισμού με τίτλο: Corfu Tourism αειForum.

To Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ιόνιο Ακαδημία και θα περιλαμβάνει τέσσερις συνεδρίες και τέσσερα workshops.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. θα ανοίξει στην αίθουσα τελετών της Ακαδημίας με τη συζήτηση του εξαιρετικά σημαντικού θέματος της οικονομίας του διαμοιρασμού και των επιπτώσεων της στην οικονομία και την κοινωνική συνοχή του τόπου.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην αίθουσα της Συγκλήτου όπου η κερκυραϊκή εταιρία Corfuland θα οργανώσει ένα workshop - εργαλείο για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα συζητηθεί το φλέγον ζήτημα της φέρουσας ικανότητας του τουρισμού στην Κέρκυρα και στη Μεσόγειο.

Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο και πολύ χρήσιμο για τους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων workshop από την εταιρία Μ-hospitality.

H πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με τη συζήτηση για την αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος στον Τουρισμό με παραδείγματα από όλη τη Μεσόγειο και με το τρίτο αλλά πολύ χρήσιμο workshop – εργαλείο για τη διαχείριση της κρουαζιέρας από την καθηγήτρια Εύα Στεφανιδάκη

Σας επισημαίνουμε ότι παράλληλα με τις συνεδρίες θα διεξαχθούν 4 σημαντικά workshops με ειδική θεματολογία. Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν στον περιορισμένο χώρο της Αίθουσας της Συγκλήτου με δυναμικότητα 30 θέσεων.

Τα workshops είναι τα ακόλουθα:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

13:30 –> Corfuland - "Social Media Marketing"

17:30 –> Σταύρος Χαμπάκης - "m-hospitality"

19:00 –> Εύα Στεφανιδάκη - "Διαχείριση της Κρουαζιέρας" [για εκπροσώπους φορέων μόνο]

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

13:00 –> Νίκη Σμυρνή - "Travelgems"

Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν στον περιορισμένο χώρο της Αίθουσας της Συγκλήτου με δυναμικότητα 30 θέσεων για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει άμεσα να προεγγραφούν με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email) στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να οριστούν έγκαιρα οι συμμετέχοντες.