Στα Γιάννενα η έδρα του ΕΟΤ Ιονίων Νήσων – Ηπείρου. Δείτε το νέο οργανόγραμμα.

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 13:54

Σύμφωνα με το νέο Οργανόγραμμα του ΕΟΤ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αυξάνονται οι Διευθύνσεις του ΕΟΤ σε 5 (από 4 προηγουμένως), με 17 Τμήματα (από 13).

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι άλλη μια υπηρεσία (ΕΟΤ) "φεύγει" από την Κέρκυρα και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και πάει στην Ήπειρο ακολουθώντας την πορεία και άλλων υπηρεσιών όπως του ΟΓΑ, του ΕΦΚΑ κλπ.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η υπηρεσία του ΕΟΤ και συγκεκριμένα η ύπαρξη "γραφείου πληροφόρησης του ΕΟΤ " στην Κέρκυρα, έπαψε να υφίσταται από το το 2002,παρ' όλα αυτά η κίνηση αυτή της κυβέρνησης αποδεικνύει ότι απαξιώνει για ακόμη μια φορά την Κέρκυρα και ιδιαίτερα την Ιόνια Περιφέρεια και της στερεί υπηρεσίες που δικαιωματικά της ανήκουν.

Ακολουθεί πίνακας των Υπηρεσιών Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού που λειτουργούν σε επίπεδο Τμήματος της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εσωτερικού και Εξωτερικού του Ε.Ο.Τ.:

Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με έδρα την Κομοτηνή, στην οποία υπάγεται το Γραφείο Πληροφοριών Ορμένιου.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, με έδρα τα Γιάννενα, στην οποία υπάγεται το Γραφείο Πληροφοριών Άρτας.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Στερεάς Ελλάδας, με έδρα τη Λαμία.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη, στην οποία υπάγεται το Γραφείο Πληροφοριών Κυλλήνης.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Νοτίου Αιγαίου, με έδρα τη Ρόδο.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην οποία υπάγονται τα Γραφεία Συνοριακού Σταθμού Προμαχώνα και Συνοριακού Σταθμού Δοϊράνης
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Θεσσαλίας, με έδρα το Βόλο.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Βορείου Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη. θ. Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Κρήτης, με έδρα το Ηράκλειο.

Δημιουργείται Διεύθυνση Υπηρεσιών Εσωτερικού και Εξωτερικού, η οποία συγκροτείται από τις εξής οργανικές μονάδες:

Τμήμα Συντονισμού και Υποστήριξης Υπηρεσιών Εσωτερικού, όπου υπάγονται τα Γραφεία Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού
Τμήμα Συντονισμού και Υποστήριξης Υπηρεσιών Εξωτερικού, όπου υπάγονται τα Γραφεία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού

Οι Υπηρεσίες Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού λειτουργούν σε επίπεδο Τμήματος της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εσωτερικού και Εξωτερικού του Ε.Ο.Τ. και διαρθρώνονται ως εξής:

Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, με έδρα το Λονδίνο και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Αμερικής, με έδρα τη Νέα Υόρκη και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας τα κράτη της Βόρειας Αμερικής.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Γερμανίας, με έδρα τη Φρανκφούρτη και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Αυστρίας με έδρα τη Βιέννη και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Αυστρία, Ελβετία και την Ουγγαρία.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ιταλίας με έδρα το Μιλά- νο και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Ιταλία.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Γαλλίας με έδρα το Παρίσι και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας τη Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ρωσίας και Κ.Α.Κ. με έδρα τη Μόσχα και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας τη Ρωσία και τα Κ.Α.Κ. (εκτός Βαλτικής).
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Κάτω Χωρών με έδρα το Άμστερνταμ και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Σκανδιναβίας με έδρα τη Στοκχόλμη και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, τη Δανία, την Ισλανδία και τις χώρες της Βαλτικής.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Σερβίας με έδρα το Βελιγράδι και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας τη Σερβία, την Κροατία και τη Σλοβενία.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ρουμανίας με έδρα το Βουκουρέστι και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Τουρκίας με έδρα την Κωνσταντινούπολη και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Τουρκία.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού με έδρα το Τελ Αβίβ και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας το Ισραήλ.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Κύπρου με έδρα τη Λευκωσία και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Κύπρο.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Κίνας, με έδρα το Πεκίνο και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Κίνα.
Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Πολωνίας, με έδρα τη Βαρσοβία και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία και την Ουκρανία.

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.