Νέα σύνδεση Οτράντο με Κέρκυρα και Παξούς

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 15:42

H ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία Liberty Lines ανακοίνωσε ότι προχωρά στη δημιουργία νέας ακτοπλοϊκής γραμμής που θα συνδέει το λιμάνι του Οτράντο στην Ιταλία με τα ελληνικά νησιά των Παξών και της Κέρκυρας.
Η σύνδεση αυτή θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου 2017 και θα εξυπηρετείται με τα ιπτάμενα δελφίνια της ιταλικής εταιρείας. Τα ιπτάμενα δελφίνια τελευταίας γενιάς θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με ταχύτητα έως και 35 κόμβους, καλύπτοντας την απόσταση μεταξύ Οτράντο και Κέρκυρας σε μόλις 2,5 ώρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για μια σπουδαία είδηση για το Οτράντο, διότι επαναλειτουργεί η σύνδεση του λιμανιού με την Ελλάδα έπειτα από 20 χρόνια περίπου και συγκεκριμένα από το 1998, χρονιά που είχε ανασταλεί η σύνδεση του ιταλικού λιμανιού με την χώρα μας.
Οι αναχωρήσεις από το λιμάνι του Οτράντο προς την Κέρκυρα και τους Παξούς και αντίστροφα θα γίνονται έως και 6 φορές την εβδομάδα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται ορισμένες μέρες (συνήθως Τρίτη και Τετάρτη) ημερήσιες εκδρομές από το Οτράντο προς τα νησιά.

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.