Προβολή διαφήμισης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ OETK.GR (για επαγγελματίες)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

 

 1. στατιστικά χρήσης του oetk.gr

 

Τα στατιστικά επισκεψιμότητας του site μας για το έτος 2017 (awstats) έχουν ως εξής :

 

 • εμφανίσεις των σελίδων μας (page views) : κατά μέσο όρο 10,000 pageviews/μήνα
 • unique visitors : κατά μέσο όρο 2000 ανά μήνα (Ιούνιος και Ιούλιος κοντά στους 4000 ανά μήνα)
 • μέσος χρόνος παραμονής : κατά μέσο όρο 188 δευτερόλεπτα ανά επισκέπτη (πολύ υψηλός χρόνος)

 

 

 1. το oetk.gr είναι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά Υπάρχουν δυνατότητες προβολής και στις δύο γλώσσες

 

 1. τι αναζητούν οι επισκέπτες του oetk.gr;

 

Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Κέρκυρας επισκέπτονται συχνά την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθούν για τα τρέχοντα θέματα, νομοθεσίες, εξελίξεις και ειδήσεις σχετικές με τον χώρο τους.

 

 1. ποιός μπορεί να επωφεληθεί απο το oetk.gr;

 

 • Ο χώρος του oetk.gr είναι ιδανικός για εταιρείες που προμηθεύουν ή εμπλέκονται επαγγελματικά με τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων Κέρκυρας.

 

Ο χώρος του oetk.gr είναι επίσης ιδανικός για εταιρείες που εμπορεύονται εξοπλισμό ξενοδοχείων και εστίασης.

 

 1. πλοήγηση στο oetk.gr

 

Στο site μας υπάρχει πρώτη σελίδα (home page), παρά ταύτα οι επισκέπτες μας - από όποια σελίδα και αν εισέλθουν στο site μας - πάντα βλέπουν την δεξιά στήλη (με το μενού πλοήγησης και τα banner).

 

Τα banners των διαφημιζόμενων εμφανίζονται σε όλες τις σελίδες μας στις ίδιες θέσεις.

 

 1. ΔΥΟ περιοχές προβολής στο oetk.gr

 

Επιλέξαμε να έχουμε μόνο 2 χώρους προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων ώστε να μην βιάζουμε τον προσωπικό χώρο του επισκέπτη μας και να δημιουργούμε όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση σε αυτόν ενώ παράλληλα με διακριτικότητα κάνουμε αισθητή την παρουσία του διαφημιστικού μηνύματος. Οι χώροι προβολής των διαφημιστικών μηνυμάτων στο oetk.gr είναι οι εξής :  

 

Περιοχή 1 : μεγάλο banner 330x90 pixels στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας, 3 θέσεις, δεξιά, κέντρο και αριστερά

 

Περιοχή 2 : ειδικό banner 280x280 ή 280x140 pixels στην δεξιά στήλη όλων των ιστοσελίδων (εκτός αρχικής), τρείς θέσεις

 

άλλα banners προσαρμοσμένα στην περιοχή 1 ή 2 μετά από συνεννόηση μαζί μας

 

Σε κάθε Περιοχή εναλλάσσονται 6 banners δηλαδή υπάρχει κατανομή εμφανίσεων 50% ανά banner επί του συνόλου των εμφανίσεων. Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσετε το 100% των εμφανίσεων μιας θέσης δηλαδή το banner σας να εμφανίζεται μόνιμα στην επιλεγμένη θέση. 

 

Σημειώνουμε ότι η προβολή των banner γίνεται από το ίδιο το σάιτ επομένως ΔΕΝ μπλοκάρονται από τους φραγείς διαφημίσεων (pop-up blockers)

 

 1. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ (κόστος προβολής στο oetk.gr)

 

ΠΕΡΙΟΧΗ 1 - 330x90 pixels

 

 1. site στα Ελληνικά και Αγγλικά

 

Περιοχή 1 : μεγάλο banner 330x90 pixels στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας: ευρώ 350 ετησίως για 50% των προβολών

 

Περιοχή 2 : ειδικό banner 280x280 ή 280x140 pixels στην δεξιά στήλη όλων των ιστοσελίδων (εκτός αρχικής): ευρώ 650 ετησίως για 50% των προβολών

 

 

 1. είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις σας

 

Θέλουμε να έχετε υπόψη σας ότι είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις σας και περιμένουμε τις σκέψεις σας για το θέμα της προβολής σας. Είναι τόσο απλό. Αν έχετε σελίδα στο internet που μπορεί να επωφεληθεί από μια παρουσία στο oetk.gr επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή για να μας πείτε τις σκέψεις σας.

 

 

 1. δωρεάν παροχές σε κάθε διαφημιζόμενο

 

Κάθε πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για τα αναλυτικά στατιστικά της καμπάνιας του επικοινωνώντας με εμάς. Τα στοιχεία που δίνουμε είναι τα εξής:

- Impressions (total)

- clicks (total)

 

 

 1. άλλες πληροφορίες

 

- καταλληλότητα περιεχομένου διαφημιστικών banners :

 

Καθιστούμε σαφές ότι δεν θα κάνουμε δεκτά banners για sites με ανάρμοστο ή μη κατάλληλο περιεχόμενο. Το τι είναι ανάρμοστο ή μη κατάλληλο το αποφασίζουμε τελεσίδικα εμείς αφού πρώτα θα μας αποστείλετε το banner σας και θα δούμε το site στο οποίο κατευθύνει τους επισκέπτες μας. Η θέση μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη.

 

- χρήση διαφορετικών banners :

 

Κάθε διαφημιστική καμπάνια μπορεί να περιέχει περισσότερα από 1 banners, διαφορετικών μεγεθών, σε διαφορετικές θέσεις. Δεν υπάρχει στόχευση με βάση το περιεχόμενο αφού το site μας είναι ενιαίο σε μορφή και περιεχόμενο. Παρά ταύτα εάν κάποια σελίδα στο site μας σας ενδιαφέρει για την προβολή σας μπορούμε να τοποθετήσουμε το banner σας μόνο σε εκείνη την σελίδα. Μιλήστε μαζί μας

 

- κατασκευή διαφημιστικών banners : Τα banners τα στέλνετε εσείς έτοιμα (στις άνω αναφερόμενες διαστάσεις) ή μπορούμε να τα ετοιμάσουμε εμείς εφόσον μας στείλετε ηλεκτρονικά το λογότυπο, το συνοδευτικό κείμενο και τον σύνδεσμο της σελίδας σας που θέλετε να οδηγεί η διαφήμιση.

 

 

 1. αν είστε ενδιάμεσος φορέας

 

Για διαφημιστικές επιχειρήσεις, webmasters, και άλλους μεσάζοντες που ενεργούν για λογαριασμό δικών τους πελατών υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας με μορφή που μπορεί να προσδιοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και απαιτήσεις των πελατών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή για να μας πείτε τις σκέψεις σας. Εάν απλά θέλετε να προχωρήσετε σε ειδική χορηγία, δείτε την σελίδα μας για την ειδική χορηγία

Holidays in Corfu

Αναζήτηση

Η έρευνα λειτουργεί σε λέξεις 4 γραμμάτων και άνω, εάν επιθυμείτε κάποια συντόμευση (πχ ΕΟΤ), γράψτε μια από τις λέξεις ολόκληρη (πχ οργανισμός).

Τελευταία Δελτία Τύπου

Στοιχεία Ομοσπονδίας

 

 Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ιακώβου Πολυλά & Ντίνου Θεοτόκη 2Α
49100 Κέρκυρα
Τηλ. 2661026133 Fax. 2661023403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.